Massage och coaching

Varmt välkomna tillbaka hit! Jag hoppas att alla mina fina läsare mår bra idag och att ni alla dessutom har fått en riktigt bra start på veckan. Det har i varje fall jag verkligen fått. Hur som helst så hade jag tänkt att jag i det här inlägget idag skulle ta och skriva lite kort om det här med coaching och massage för er i Kristianstad, Karlshamn, Sölvesborg eller någonstans i dess omnejder då det verkligen har varit någonting som har kommit upp allt mer och mer nu nere i kommentarerna.

Som många av er vet så brukar jag ju för det mesta skriva här på bloggen om min vardag och om det som händer i min vardag. För inte allt för länge sedan så nämnde jag att jag både gick på coaching och massage och personligen så befinner jag ju mig här i Karlshamn. Det var då som många av er som också befinner er här och i närliggande områden började höra av er och ville veta lite mer om vart jag tycker att man ska vända sig om det nu är så att man är intresserad av att gå på coaching, massage eller båda två, precis som jag. Det företag som jag därför idag skulle vilja ta och passa på att tipsa er alla om heter inget minder än Livshälsan för dig och det är alltså till henne som jag själv har valt att vända mig till nu under en viss tid. Jag vet att hon även erbjuder mer tjänster och behandlingar, men eftersom att jag själv bara egentligen har vänt mig till henne för just massage och coaching så är det ju det som jag känner mig mest bekväm med att rekommendera. Hon är i vilket fall som helst oerhört duktiga på det som hon gör och därför så tycker jag absolut att ni ska kika vidare på hennes egna sida som jag länkar till i det här inlägget!