Jag fick hjälp med inredningen

Hejsan, hejsan! Vad glad jag blir över att du tryckt in hit, hoppas att du kommer gilla dagens inlägg. Det kommer handla om företaget som har hjälpt mig mycket med min inredning i Boden. De heter Ettrum och har närmare bestämt hjälpt mig med en inredningkonsultation.

Jag tycker personligen att inredning är ganska roligt, det är dock ännu roligare när inredningen ser bra ut och man har ett fint hem. Även fast jag tycker inredning är roligt betyder det inte att jag är bra på det, jag har helt enkelt inte ögat för vilka saker som passar ihop och inte. Det är anledningen till varför jag vände mig till det här företaget för hjälp med inredning i Boden. Anledningen till varför jag valde just dem var för att jag av en slump hamnade på deras hemsida, jag såg då att de hade väldigt fin inredning och förstod ganska snabbt att jag skulle få bra hjälp av dem. Jag kontaktade dem snart efter det och de var mer än glada över att få stå till tjänst, vilket gjorde mig glad. Där och då behövdes verkligen deras hjälp, därför blev jag lite extra glad när jag fick reda på att de kunde hjälpa mig. När de hjälpte mig såg de över min befintliga inredning för att se vad som kunde förbättras och vad som kunde förändras. Därefter tog vi gemensamma beslut för att resultatet skulle bli så bra som möjligt, det kändes bra att jag fick bestämma samtidigt som jag fick deras råd. Efter att ha fått all den hjälpen de erbjöd med inredning i Boden och jag tillslut kunde se det slutgiltiga resultatet blev jag otroligt nöjd, så fint som det blev hade jag aldrig lyckats göra det själv.