För ditt ansikte och din kropp!

Hej på er alla bloggläsare! Dagens inlägg kommer att handla om hårborttagning och ansiktsbehandling i Linköping. Intressant ämne, eller hur? Jag skriver ju lite då och då om skönhet och liknande ämnen, senast skrev jag om ansiktslyft till exempel (utan ingrepp). Jag är mycket intresserad av skönhet och ska väl helt ärligt erkänna att jag lägger en hel del pengar på behandlingar av olika slag. Dock tycker jag att det är helt okej! Alla har vi våra olika intressen, och detta råkar vara ett av mina. Jag skulle såklart inte lägga massvis med pengar på det, utan det ska vara en hälsosam balans. De senaste behandlingarna jag tagit är ansiktsbehandling och hårborttagning i Linköping, och det var hos Wathba Laser och Skönhet AB. Jag har besökt dem innan och fått behandlingar, och det har alltid varit en mycket härlig upplevelse. Personalen på salongen är mycket trevlig och professionell, och man får alltid ett personligt och trevligt bemötande. Den ansiktsbehandling jag fick var så härlig. Huden rengjordes, masserades, orenheter togs bort och sedan lades ansiktsmask. Efter det var min hy ungdomlig, mjuk och fräsch. Hårborttagning som gjordes var på benen. Mina ben vaxades och sedan ströks ett serum på som gör att håret växer ännu långsammare ut.

Jag vill verkligen rekommendera den här salongen i Linköping. Du kommer komma ut därifrån och känna dig som en ny människa, och det är väl inte så illa lite då och då! Besök deras hemsida om du vill veta mer om företaget. Hoppas ni har uppskattat inlägget och att ni fortsätter följa mig.