Fått tillbaka motivationen till att laga mat

Hej igen, som jag skrev tidigare så har vi valt att göra om vårt kök. Det var många frågor nere i kommentarerna angående vilket företag vi valde att anlita, så jag tänkte faktiskt i detta inlägg tipsa om ett företag vid namn Kakelhem Byggservice AB. Detta har egentligen varit det enda alternativet för oss sedan vi flyttade in i huset här i Hisings Backa. Vi har faktiskt vänt oss till detta företag tidigare, då vi renoverade tvättstugan. Vi blev fantastiskt nöjda efter det beslutet och även efter denna renovering är vi otroligt tacksamma för så bra service.

Jag har länge känt att jag inte tycker det känns kul att laga mat sedan vi flyttade in i huset, att man liksom tvingar sig själv in i köket de gångerna man måste. Köket för mig, som egentligen älskar att laga mat, ska vara en plats i hemmet som man trivs i och tyvärr har inte detta varit aktuellt innan renoveringen. Det har istället blivit att man lagar så enkel och snabb mat som möjligt, för att slippa befinna sig längre än nödvändigt i köket. Men med tanke på att vi valde att vända oss till Kakelhem Byggservice AB, fick vi ännu en gång svar på att de verkligen gör ett bra och kvalitativt arbete. Efter renoveringen har jag verkligen känt en enorm skillnad när det kommer till min motivation inom både matlagning och bakning. Jag finner så mycket mer ork och energi till att ställa mig och laga en god middag mitt i veckan, någonting som jag tycker är viktigt i ett hem. Jag vill verkligen tipsa er som bor i Hisings Backa att även ni vända er till Kakelhem Byggservice AB. Anledningen till varför jag så starkt vill rekommendera Kakelhem Byggservice AB är då man som kund känner sig väldigt trygg och sedd ifrån företaget, eftersom de verkligen tar ens önskemål på allvar.