Trädgårdsinredning

Hej på er underbara läsare! Hoppas allt är fint med er, själv har jag haft fullt upp i helgen, då vi för tillfället håller på att göra om i trädgården. Sambon har varit så snäll och rensat ogräs hela helgen, medan jag har varit och handlat en massa fina inredningsdetaljer till trädgården. Vill verkligen tipsa er om en fantastisk butik som jag kommit att hitta, för er som bor i Norrköping, Nyköping eller Söderköping med omnejd. P-O Eldh ASPCON AB (Regnkedjan) är en inredningsbutik som ligger i Kolmården. Det var faktiskt min syster och hennes man som tipsade om detta företag efter att själva ha gjort om i trädgården. P-O Eldh ASPCON AB (Regnkedjan) har inredning för hela hemmet, och speciellt duktiga anser jag dem vara inom detaljer till trädgården. Jag har faktiskt haft svårt att hitta inredning till trädgården, då jag tycker att de flesta inredningsbutikerna endast fokuserar på inredning inne i hemmet. Därför är jag verkligen glad över min nyfunna favoritbutik, då jag verkligen tycker att trädgården lätt kan se tråkig och grå ut nu när det gröna försvinner.

Något som är viktigt för mig och som jag tycker bör uppmärksammas i detta inlägg är att grundidén för detta företag är att produkterna ska vara i god och hållbar kvalitet. P-O Eldh ASPCON AB (Regnkedjan) är även noggranna med att produkterna är tillverkade under goda förutsättningar. Efter att ha slitit med trädgården hela helgen börjar det nu se riktigt fint ut, och jag vill verkligen tipsa mina följare som precis som jag vill ha lite uppfräschning av trädgården nu till hösten och som bor runt omkring Kolmården att besöka Regnkedjan. Ett extra plus i kanten till den trevliga och kunniga personalen, som var mycket hjälpsamma vid mitt besök hos P-O Eldh ASPCON AB (Regnkedjan). Jag lämnar en länk i inlägget ifall ni skulle vilja ha besöksadress, eller bara mer information. 

Du gillar kanske också...