Hjälp med träningsmotivationen

God kväll mina kära läsare! Jag vet att det är många av er som har påpekat att det var längesedan som jag skrev inlägg om min träning, samt att ni saknar mina tips och motivation. Jag ska vara ärlig och säga att jag efter sommaren och semestern tappade en del fokus när det kommer till träning och hälsa. Då detta i princip är ett återkommande problem för mig, valde jag att vända mig till Fysplanen Sverige, som jag blivit rekommenderad av en vän till mig. Fysplanen Sverige är ett företag som inom olika kategorier fokuserar på personlig träning. Då jag har känt en svacka i min motivation det senaste, valde jag att enligt mig göra det extra roligt och välja deras paket ”Fysplanen Grupp”, vilket innebar att jag och en nära vän tillsammans fick hjälp när det gäller individuella mål inom kost och träning.

Då jag vet att många av mina läsare befinner sig i Borås precis som jag själv, och då jag vet att hösten för många är en period där det kan vara svårt att på egen hand finna motivation till träning och hälsa, vill jag vara till så stor hjälp jag kan. Som jag tidigare nämnde är hösten ofta en period för mig där jag inte lägger den tid eller energin på min hälsa som jag egentligen skulle behövt. Att jag även känner mig hängig, trött och omotiverad gör tyvärr inte saken bättre. Därför är jag extremt nöjd över mitt beslut att låta Fysplanen Sverige hjälpa mig, så att mina höstperioder blir piggare och gladare. Det som känns extra skönt och tryggt för mig är att man utifrån sina egna förmågor och sin egen kropp sätter upp sina egna mål, tillsammans med Fysplanen Sverige, samtidigt som man tillsammans med sina vänner eller grupp kan sätta upp gemensamma mål, för att inspirera och motivera varandra. 

Du gillar kanske också...